Sagardo botilak, itxuraldatuta

Donostiako Usandizaga Bigarren Hezkuntzako Institutuko ikasleek Sagardun Partzuergoko sagardo botilen etiketak aztertu eta berriak egiteko proposatu dute.
Diseinu grafikoko ikasleek sagardoaren berezko ezaugarriak iradokiko dituzten etiketa proposamena egin dute. Gazteak sagardogileekin elkartu dira eta ondoren etiketa berriei heldu dizkiete. Usandizaga institutuko ikasleen lanak Astigarragako sagardoetxean ikusi ahal izango dira otsailaren 7a arte. Argazkian, Irene Egimendia ikaslea Petritegi sagardotegiko ordezkariarekin.
Diseinu grafikoko ikasleek sagardoaren berezko ezaugarriak iradokiko dituzten etiketa proposamena egin dute. Gazteak sagardogileekin elkartu dira eta ondoren etiketa berriei heldu dizkiete. Usandizaga institutuko ikasleen lanak Astigarragako sagardoetxean ikusi ahal izango dira otsailaren 7a arte. Argazkian, Irene Egimendia ikaslea Petritegi sagardotegiko ordezkariarekin.